HunniaNet

 

 

"Aki uralja a múltat, az uralja a jövőt is, aki uralja a jelent, az uralja a múltat is"
(Orwell)

Kuruc.info
2010. április 12.

A hét csapás - a Jobbik egykori alelnökének elemzése az első forduló után

Mielőtt belevágnánk a jelenlegi politikai kampányt elemző cikkünkbe, kikapcsolódás gyanánt a tisztelt olvasók figyelmébe ajánlanám Truffaut Négyszáz csapás című, 1959-ben készült nagyszerű filmdrámáját, amely címét egy közismert francia mondásból eredezteti.


Kuruc.info
2010. február 15.

"Azt az 1%-ot, akik a haszonélvezői ennek a neoliberális diktatúrának, meg kell rendszabályozni"

- Elvállalta a Jobbik színeiben a köztársasági elnök-jelöltséget. Női államfőként meg tudja majd jeleníteni azt az érzékenységet, empátiát, amit jogvédőként és EP-delegáltként képvisel?

Morvai Krisztina- A jelenlegi alkotmányos keretek között is van a köztársasági elnöknek egyfajta szimbolikus, a nemzetet összetartó, egységbe kovácsoló szerepe. Tény, hogy ez manapság furcsán jelenik meg. Ez a szerep jelenleg kimerül az általánosságokban: legyen szeretet, békesség, boruljunk egymás karjaiba azokkal, akik kilövik a szemünket. E téren éles különbséget szeretnék tenni. S ezt nem tartom a nőiességgel összeegyeztethetetlennek. Az igazságosság női tulajdonság is. Akkor lesz áttörés a világban is, amikor a szeretet és az igazságosság nem egymást kizáró fogalmak lesznek, hanem szorosan összetartozók, a politikában éppúgy, mint más emberi kapcsolatokban, így a családban.

 


Kuruc.info
2009. augusztus 10.

Lenhardt Balázs: Mennyit ér egy magyar Magyarországon?

Pénteken eltemették a meggyilkolt kislétai cigánynőt, Balogh Mariát. Isten nyugosztalja. Rosszkor volt, rossz helyen, és minden bizonnyal egy olyan játszmába keveredett, ami messze túlmutat rajta és környezetén. Ez a játszma végtelenül aljas, kitervelői polgárháborút akarnak kirobbantani magyarok és cigányok között. Ennek érdekében pedig ártatlanokat gyilkolnak, sörétes puskával, éjnek idején.


HunHír
2009. július 31.

Az ENSZ beismerte: Zsidó újgyarmatosítás Közép-Európában

A németországi zsidó Palmer Capital egy angliai zsidó befektetővel együtt 211 millió eurós alapot hozott létre termőföldek felvásárlására Lengyelországban, Magyarországon, Csehországban és Romániában. Jacques Diouf, az ENSZ élelmezési és mezőgazdasági szervezete, a FAO igazgatója újgyarmatosításnak nevezi a folyamatot.


Tóth Tibor
2009. július 30.

A Föld bolygó és azon belül a magyarság helyzete 2009-ben

Akkor most következzen egy rövid összefoglaló magyar szemszögből a jelenlegi emberiség helyzetére vonatkozóan. Csoportokba szedjük a témákat, de az egészet egyben kell látni. Ideje felébredni emberek! Elég legyen a tömegembereket gyártó népbutító médiák hatalmából!
A kétkedőknek csak annyit mondhatok: „aki nem hiszi, járjon utána”.


Szalay László / Kuruc.info
2009. június 18.

Háború a zsidók ellen?

Június másodikán kapott szárnyra külhonban a „hír”, hogy hazánkban egyesek háborúra készülnek a zsidók ellen. A hazai sajtó néma maradt. A közszolgálati média sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta ezt a kuriózumnak számító információt, maradt tehát a hallgatás. Azóta is nagy a csönd, mint egy üres disznóólban. Ideje hát megszólalni. Mielőtt azonban kibontanánk az igazság néhány részletét, körítésül két – későbbi – apró hírt kell ismét feltálalnunk az olvasónak.
 


Kuruc.info
2009. június 18.

Letiltotta a TMRSZ-szel kapcsolatos zsidó hazugságokat leleplező cikket a "Magyar" Hírlap cionista főszerkesztője

Letiltotta Stefka István főszerkesztő az alábbi előre megbeszélt, rendszeres szerzőjétől származó cikket annak tartalma miatt. Az izraeli nagykövetet vendégül látó zsidó Stefka karrierje a pártállam idején indult, utána az MDF környékén kavarta az ürüléket - egyenes tehát az életút, akárcsak munkatársáé, Bayer Zsolté.


Nemzeti Hírháló
2009. június 1.

A polgárháborúnál is veszélyesebb a társadalmi rothadás

Az a közösség, mely képtelen önmagával szóba állni,
önmagát pusztítja el

- Bogár László közgazdász professzor írásai egyértelműen hazánk jelenlegi válságos, pontosabban vészterhes időszakát elemzik. Ezek a megdöbbentő helyzetelemzések arra figyelmeztetnek, hogy egy évtizedünk van arra, hogy megmaradjunk, de ha nem cselekszünk, az országunk végleg elpusztul. Ez a válságos időszak, melyet nap, mint nap átélünk egyáltalán békeidőnek nevezhető?

Hazánk történelme során még nem volt ilyen vészterhes időszak. Az elmúlt ezer évben csak pusztító járványok, és háborúk esetén fordult elő az, hogy ez a nemzet megengedte, hogy évtizedeken át, pusztuljon a nemzet saját, fizikai teste. A 40 éve tartó népesedési lejtő mellett egészségi állapotunk is lejtőre került. Ez akkor is nagyon drámaivá teszi a helyzetet, ha nyugatra is jellemző a népesedési lejtő, bár az egészségügyi nem. Csak Ukrajnában és Oroszországban rosszabb a helyzet, mint nálunk.


Kuruc.info
2009. június 1.

Siklósi András: A Kárpát-medence egységének visszaállítása nélkül soha nem lesz béke

Európa legcsodálatosabb országába hentesbárddal vágott a trianoni diktátum. Máig azt híresztelik, hogy a nemzetiségi elnyomás és a háborúvesztés okozta. Pedig ez csak féligazság, vagy inkább hazugság. Nézzük a tényeket.
Trianon


Magyarok Szövetsége
2009. március 23.

Valótlant állított az MTI a Magyarok Szövetségének zászlóbontásáról

*Valótlant állított az MTI a Magyarok Szövetségének zászlóbontásáról, ezért mint a rendezvény bejelentő-szervezője az alábbiak szerinti helyreigazítási kérelmet küldtem az MTI-nek. Pár óra múlva felhívtak az MTI-től, elmondták, hogy felcserélték két rendezvény anyagát, ezért elnézést kértek. Közben több száz hírportál átvette és leközölte az MTI által kibocsátott álhírt. Azt...


2009. február 26.

Titkok és összefüggések, amit minden magyarnak ismerni kell!

A Kárpát-medence földrajzi elhelyezkedése pontosan Európa közepe. Az
égtájakat figyelembe véve teljesen mindegy, hogy egy átutazó milyen
irányból jön és milyen irányba folytatja útját. Ezt a területet központi
helyzetébõl adódóan mindenképpen érintenie kell. Vagyis mi jelentjük Európa
közepét.


turulhir.eoldal.hu
2009. február 20.

MIÉRT JÁTSZIK RÁ A VEZETÉS A POLGÁRHÁBORÚRA?

Nem tudom, ki mennyire van tisztában ezekkel a dolgokkal, konkrét, egyértelmű, 100%-os megcáfolhatatlan bizonyíték nincs rá, de leírom azoknak, akik nem hallottak még róla, hogy VÉLHETŐEN mire megy ki ez az egész, a magyarok és cigányok összeugrasztása, polgárháborús helyzet szítása.

Rátérve a lényegre, a dolgok mozgatórugójára (és itt nagyon kéretik nem abbahagyni az olvasást egy legyintéssel!): van egy ország, úgy hívják Izrael. Izrael a Közel-Keleten található, mint tudjuk, szomszédjaik pedig arabok. A két kultúra nagyon "üti" egymást, teljesen különbözőek, és ez komoly feszültségeket szül. Ám önmagában ez nem eredményezne olyan háborús helyzetet, mint amit ma láthatunk ott. A helyzet oka az, hogy Izrael állam 1948-ban alakult meg a palesztin nép földjén, ahol addig palesztinok éltek, zsidók csak elenyésző számban. Az állam megalakulása azt eredményezte, hogy az addig országgal nem rendelkező zsidók Palesztinába vándoroltak, és számuk ugrásszerűen megnőtt. A miértre, és hogyanra most nem térnék ki, mert ez az írás nem erről szól. Lényeg a lényeg: a palesztinok kitaszítottak lettek saját otthonukban. Ugyanolyan ez, mintha pl. Magyarországra széles nemzetközi segítséggel bantu-négerek milliói települnének be, és kikiáltanák az Európai Bantu Köztársaságot, magasról téve az őslakos magyarok jogaira.


Bogár László (Magyar Hírlap Online)
2008. december 31.

Bogár László: a most búcsúzó év legfőbb tanulsága

"Nem tehetem, mert nem a föld az emberé, hanem az ember a földé, és ha majd kiirtottátok az utolsó erdőt, megmérgeztétek az összes folyót, elpusztítottatok minden életet, és ott ültök majd az ebből összeharácsolt »aranydombotokon«, akkor ti is rájöttök, hogy az aranyat nem lehet megenni."


Cser Ferenc (nemenyi.net)
2008. december 31.

Hanuka – Palesztinában

A Fény Ünnepe – a hanuka – Palesztinában valódi fényekkel ötvöződik: a robbanó bombákéval. A fény vallása fitogtatja ott az erejét és költözteti a fény melegét az emberi szívekbe. A megölt emberszabásuakéba viszont aligha.


Neményi Péter
2008. december 27.

Vádbeszéd hazánk elveszejtői ellen!

Nehéz úgy írni vádbeszédet egy nemzet betegségének kórokozóiról, halálának, pusztulásának előidézőiről, hogy közben megkíméljük a vérszívók és tolvajok táboraiban a pár jóravalót, akik nem tehetnek társaik gonoszságáról.


barikád.hu
2008. december 11.

Sárdy Barbara: "Mielőtt antiszemitának gondolnak, bevallom: én vagyok, aki fél."

Kedves Honfitársaim!

Sárdy Barbara
6 millió - mi jut erről eszükbe? Áldozatok. Milyen áldozatok? 6 millió meggyilkolt magzat, ugyebár. 6 millió meg sem született magyar. 1956. június 4-én engedélyezték államilag az abortuszt. Június 4-én, éppen a gyalázatos békediktátum aláírásának évfordulóján.
PageRank ellenőrzés

Honlaptérkép

 
 

A HunniaNet.net szerkesztői kijelentik, hogy a HunniaNet oldalain megjelenő írások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállalnak, mindenkor a szerzők viselik az erkölcsi, politikai és jogi felelősséget, úgy a polgári jogi, mind a büntetőjogi következményeket illetően.