HunniaNet

 

 

"Aki uralja a múltat, az uralja a jövőt is, aki uralja a jelent, az uralja a múltat is"
(Orwell)

Megosztom a Twitteren! Megosztom a Facebook-on! Felveszem a Google könyvjelzőim közé! Megosztom a Startlapon! Nyomtatóbarát verzió

A holokauszt téma lezárása

Jövőnk.info
2010. március 12.
 
Öngólok
A hatalom sorozatban rugdalja mostanában az öngólokat saját kapujának bal felső sarkába. Az egyik óriási öngól a holocaust tagadásával kapcsolatban született meg. Ezzel a törvénnyel mindössze annyit értek el, hogy most már az is elkezd kételkedni az eddig tanult/tanított/sulykolt "tudásában", aki egészen eddig egyáltalán nem foglalkozott a témával. Az átlag emberek jogosan vethetik fel a kérdést: vajon mi lehet az, amiről még vitázni sem szabad? És miért csak erről nem szabad vitázni?
A második öngól pedig nem sokkal az első után vágódott a hálóba. Törvényi úton akarják radikálisan csökkenteni az otthon tartható sportfegyverek számát. Mindezt azzal az ürüggyel, hogy a közelmúltban volt egy sportlövő által elkövetett lövöldözés Pécsett. Itt jegyezzük meg, hogy a februárban, Budapesten elfogott jogász hallgató semmiféle bűncselekményt nem követett el, viszont a hivatalos megfogalmazás alapján "készült rá". Tehát nem tett semmit, de akár meg is tehette volna. Az egyik tehát gyilkolt, a másik pedig készült rá: az az igazság, hogy az ilyen félkegyelműeket az individualista, liberális társadalom nevelte ki (mindketten fiatalok voltak). De attól még nem mindenki ilyen. A felelősséget pedig vállalják értük a liberális társadalmi modell megalkotói. Ugyanis emberek fejében ilyen jellegű gondolatok Magyarországon korábban sohasem fordultak elő.

Ennek a törvénynek a fő mondanivalója a fenti ürüggyel ellentétben: "A bennszülötteknél sosem lehet fegyver. Ezek a vadak bármire képesek". Akárcsak a gyarmati időkben. Az sem zavaró tényező, hogy így - a sportlövők vezetőinek véleménye szerint - egy olyan sportágat lehetetlenítenek el, amelyben nemrégiben még olimpiai bajnokot avattunk. Ő vajon otthon tarthatja-e majd a fegyverét? Vagy benne sem lehet megbízni? És neki is a lőtér mellett kialakítandó közös tárolóhelységben kell hagynia a veszélyes szerszámot?

Ezek szerint nálunk az egész "modern európai" társadalom kiskorúakból áll? Ezek szerint igen, hiszen Európa minden más országában az itteninél sokkal megengedőbbek a fegyvertartási törvények (elég csak a szomszédos Szlovákiában szétnéznünk).

Aláírva a holokauszt-törvény

A köztársasági elnök tegnap aláírta a holokauszt tagadását büntető törvényt. A törvény jól jellemzi az elnyomó rendszert, és önön karikatúrája a demokráciának. ugyanakkor a kampányaktualitástól eltekintve teljesen felesleges volt ezzel foglalkozni. A revíziós törekvés ugyanis nem lesz társadalmi jelenség. Mert a társadalom nem tagadja a holokausztot - hanem magasról tesz rá!

Ránk a törvény semmilyen gyakorlati hatással nem lesz. Kisebb dolgunk is nagyobb annál, semhogy ilyenekkel foglalkozzunk. Senkit nem érdekel a holokausztotok! Híveinknek szintén javasoljuk, hogy egyszerűen érdektelenséggel válaszoljanak a provokációra. Az igazságot úgyis ismerjük. Viszont mindaddig, amíg ezzel foglalkozunk, ők vannak középpontban - pont ez a szándékuk. Megvan a magunk történelme, minket nem érdekel a tiétek! Mindenesetre fontolóra vesszük a törvény megtartását a következő rendszerben is. Csupán annyival módosítva, hogy büntetni kell a holokauszttal kapcsolatos minden hazugságot!

A törvény értelmezése
"Btk 269.§ c)
Aki nagy nyilvánosság előtt a holokauszt áldozatának méltóságát azáltal sérti, hogy a holokauszt tényét tagadja, kétségbe vonja, vagy jelentéktelen színben tünteti fel, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Törvényt sértek?

Egy kérdést tennék fel, amelyre eddig soha senki nem adott egyértelmű és definiált választ, mivel mindig mást jelentett számokban és tartalomban:

Mi a holokauszt?

Ameddig nem definiálják hivatalosan, addig azt én megteszem, hogy elkerüljük a felesleges bírósági magyarázkodást és hivatkozásként szolgálhasson:

A holokauszt

A ~ egy olyan zsidók által elkövetett világméretű csalássorozat, amelynek során - a 2. világháborúban a megbízhatatlanságuk okán összegyűjtött zsidókat és nem zsidókat munkatáborokban vagy internáló táborokban gyűjtötték össze, és a szövetséges terrorbombázások következményeiként fellépő járványok és éhínség során megközelítően egymillió ember halt meg - ezt a számot hazugságokon alapulva megemelve folyamatosan zsarolták az európai népeket, hogy újabb és újabb pénzeket szipolyozzanak ki tőlük.

Ezt kár tagadni és kétségbe vonni...

A jelentéktelen színben való feltüntetésre két iskola példa:

Kinizsi Pál esete a követségbe való küldésről. Palkó nyakára nem illik másik millió ember feje, hiába is csapná le bosszúból Mátyás. Vagyis egymillió ember sem ér fel Kinizsi Pállal.

Illetve a szövetségesek jogilag és történelmileg is deklarált terrorbombázása miatt nagyságrenddel többen haltak meg, mint a holokauszt áldozatai. A terrorbombázások céljai mind civilek voltak és mégsem kaptak kárpótlást a saját kormányuktól soha semmilyen formában és még a romokat is nekik kellett eltakarítani.

Ahogyan Berényi Sebestyén találóan metaforizálta ezt a törvényt: magasan a bal felső sarokba helyezett gyönyörű öngól.

Ennél azért többet reméltem a köztársasági elnökünktől, de nem vagyok naiv és tudom, hogy Kohn Béla unokája nem is cselekedhetett volna másként, különben úgy járt volna mint Marat meg az elvtársai...

Berényi Sebestyén, Bükkfalvi Roland, Nyomasek Balázs - Jövőnk.info« Vissza
Kapcsolódó anyagok

 


PageRank ellenőrzés

Honlaptérkép

 
 

A HunniaNet.net szerkesztői kijelentik, hogy a HunniaNet oldalain megjelenő írások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállalnak, mindenkor a szerzők viselik az erkölcsi, politikai és jogi felelősséget, úgy a polgári jogi, mind a büntetőjogi következményeket illetően.