HunniaNet

 

 

"Aki uralja a múltat, az uralja a jövőt is, aki uralja a jelent, az uralja a múltat is"
(Orwell)

Megosztom a Twitteren! Megosztom a Facebook-on! Felveszem a Google könyvjelzőim közé! Megosztom a Startlapon! Nyomtatóbarát verzió

Izraeli történész állítja, hogy Izrael rákényszerülhet Európa megsemmisítésére!

Jövőnk.info
2010. március 28.
 

Egy izraeli történész: "Izrael abban a helyzetben találhatja magát, hogy el kell söpörnie Európát"

Az izraeli katonai történész Martin Karfeld kijelentette, hogy Izrael kényszerítve érezheti magát az egész európai kontinens megsemmisítésére, fölhasználva minden katonai lehetőséget, beleértve a nukleáris fegyvereket is azon esetben, ha úgy véli, hogy végveszélyben van. Még azt is hozzátette, hogy Izrael Európát egy makacs ellenfélnek tartja.

Egy izraeli történész: "Izrael abban a helyzetben találhatja magát, hogy el kell söpörnie Európát"

Ez a kijelentés az izraeli rádió 7-es csatornáján hangzott el, az arab fordítással, a vizsgálatokkal és az információkkal a tanulmányi központ foglalkozott.

 
Kép: Yaseen Al Khalil

 "Több száz atomtöltettel és rakétával rendelkezünk, amelyek különbözÅ‘ célpontokat érhetnek el az európai kontinens szívében, Rómát beleértve" - mondta Karfeld, hozzátéve, hogy legnagyobb része az európai fÅ‘városoknak kiemelt célpontjaivá válnának az izraeli légierÅ‘nek.

Az izraeli történész többszörösen hangsúlyozta Izrael kapacitását, ami a világ egészének megsemmisítésére irányul, ha úgy érzi, hogy számára közeleg a vég.

 Ami a palesztinokat illeti, a történész Karfeld azt mondta, hogy jelen pillanatban Izrael egy speciális stratégiát követ, ami a palesztinok tömeges deportálására alapszik, azzal a céllal, hogy mindet kitaszítsák, kivétel nélkül, csupán a kellÅ‘ pillanatot várják ennek végrehajtására.

"Két évvel ezelőtt az izraelieknek mindössze 7-8%-a hitt ebben a palesztinokkal kapcsolatos megoldásban, de csupán két hónap alatt a százalékuk 33%-ra emelkedett. Ma a Gallup Intézet felmérése szerint, ez a százalékarány egészen 55%-ig megnőtt.

Karfeld alátámasztotta, hogy Izrael mindenképp nyereséget akar bármiféle olyan helyzetből, ami "arany lehetőséget" nyújt a palesztinok kiszorításában, pontosan úgy, mint 1948-ban a Deyr Yasin mészárlás esetén.

Arra a kérdésre, hogy: "Izrael nem fél, hogy egy bűnöző államnak fogják nyilvánítani, ha kitaszítja a palesztinokat?", Karfeld ismételten így válaszolt: "Izrael egy olyan állam, amely nem foglalkozik azzal, hogy mit mondanak róla mások. Emlékeznetek kell mit mondott a volt miniszter a Difesa Moshe Dayan-ról: "Izrael mindig úgy kell, hogy reagáljon, mint egy veszett kutya, túlzottan veszélyes, ha terhére van valaki."

 « Vissza
Kapcsolódó anyagok

 

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie ! A bejelentkezéshez regisztráció szükséges.

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.

PageRank ellenőrzés

Honlaptérkép

 
 

A HunniaNet.net szerkesztői kijelentik, hogy a HunniaNet oldalain megjelenő írások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállalnak, mindenkor a szerzők viselik az erkölcsi, politikai és jogi felelősséget, úgy a polgári jogi, mind a büntetőjogi következményeket illetően.