HunniaNet

 

 

"Aki uralja a múltat, az uralja a jövőt is, aki uralja a jelent, az uralja a múltat is"
(Orwell)

cc
1 2 3 4 5

Szent Korona Rádió
2010. június 5.

Megalakult a Magyar Nemzeti Gárda Mozgalom

A trianoni diktátum 90. évfordulóján tartott pénteki parlamenti megemlékezést követő szentmise után a jobbikos képviselők és szimpatizánsaik a Szent István Bazilikából a Szabadság térre vonultak. A demonstráción a téren egykor állt Ereklyés Országzászló visszaállítását is követelték. A rendezvényen több ezer ember, köztük nagy számú terepruhás, egyenruhás fiatal vett részt.
A Trianon-megemlékezésen megalakult a Magyar Nemzeti Gárda Mozgalom, ezt Kiss Róbert - a betiltott Magyar Gárda Mozgalom egykori főkapitánya - jelentette be.


Kuruc.info
2010. május 17.

Klíringtől a holokausztig - gondolatok az aktuális világgazdasági válságról

2009 augusztusában született fogalmazásomban  körbejártam a mai világgazdasági válság okait és a lehetséges kiutat. Az ott leírtak továbbra is érvényesek és aktuálisak.


HunHír
2010. április 29.

Akár ki is nyírhatják Orbánt

Pénzes Dávid, a hírextra újságírója egyszer már felhívta magára hírportálunk figyelmét, egyet is értettünk az ifjú liberális tollforgatóval több kérdésben. Az viszont érdekes, hogy csak hírportálunk, és a fiatalember foglalkozott komolyabban azzal a kérdéssel, hogy Orbán a győzelmi beszédében oligarchiázni kezdett. Egyszer már kellett neki páncélozott autót venni, s megerősíteni személyi védelmét.


Kuruc.info
2010. április 20.

121 éve született Adolf Hitler

1889. április 20-án, az osztrák Braunauban megszületik Adolf Hitler.

Adolf Hitler: „a fő gonosz”, „a II. világháború kirobbantója”, „50 millió ember gyilkosa”, és ami a legszörnyűbb: „6 millió zsidó megölése szárad a lelkén”. Az emberek nagy részének sajnos ezek jutnak eszébe, ha meghallják Adolf Hitler nevét.

Hogy kik ők? A tudatlan tömeg, akik nem ismerik a történelmet, csak annyit „tudnak” amennyit a kommunista és a zsidó propaganda terjeszt évtizedek óta. Hogy ennek semmi köze a valósághoz, azt még kevesen ismerték fel. Hitler tetteinek mozgatórugója az volt, hogy erős, egységes, elismert Németországot szeretett volna.


Kuruc.info
2010. április 12.

A hét csapás - a Jobbik egykori alelnökének elemzése az első forduló után

Mielőtt belevágnánk a jelenlegi politikai kampányt elemző cikkünkbe, kikapcsolódás gyanánt a tisztelt olvasók figyelmébe ajánlanám Truffaut Négyszáz csapás című, 1959-ben készült nagyszerű filmdrámáját, amely címét egy közismert francia mondásból eredezteti.


Jövőnk.info
2010. március 28.

Izraeli történész állítja, hogy Izrael rákényszerülhet Európa megsemmisítésére!

Egy izraeli történész: "Izrael abban a helyzetben találhatja magát, hogy el kell söpörnie Európát"

Az izraeli katonai történész Martin Karfeld kijelentette, hogy Izrael kényszerítve érezheti magát az egész európai kontinens megsemmisítésére, fölhasználva minden katonai lehetőséget, beleértve a nukleáris fegyvereket is azon esetben, ha úgy véli, hogy végveszélyben van. Még azt is hozzátette, hogy Izrael Európát egy makacs ellenfélnek tartja.

Egy izraeli történész: "Izrael abban a helyzetben találhatja magát, hogy el kell söpörnie Európát"


Kuruc.info
2010. március 17.

Mahmúd Áhmádinezsád: „A zsidók szítják a háborúkat és megölték a prófétákat”

Teheráni Szerződés címen írt dolgozatot Mahmúd Áhmádinezsád iráni elnök. A dokumentumot a perzsa politikus saját maga mutatta be Teheránban 2010. február 28-án tizenegy palesztin szervezet vezetőinek jelenlétében. A dolgozat a nemzetközi zsidóságról és Izraelről szól, s eddig kizárólag egyetlen izraeli hírportál, a héber nyelvű Tík-Debká (תיק-דבקה) foglalkozott a dolgozattal, amelyet Adolf Hitler Mein Kampfjának első megjelenése óta az elmúlt nyolcvan esztendő legantiszemitább írásának nevezett.


Nemzeti Hírháló
2010. március 12.

Mi is a tudomány mai állása a holokauszt kérdésben?

Tegnapig nem gondoltam, hogy valaki tagadhatja a náci bűnöket, amelyeket nemzeti szocialisták, illetve testvéreik a nemzetellenes szocialisták (magukat persze internacionalistának mondók) követtek el a második világháború kirobbantása következtében.

Tegnap azonban találkoztam Reiner Péter barátommal, aki zsidó származása ellenére nem örvendezett a holokauszttagadás büntetőjogi tiltásán, sőt azt a megjegyzést tette, hogy: "megalázták őseinket is ezzel". Sajnos egyetértek vele, mert ez a hatalombitorló alsóházi söpredék minden "döntése" megalázó rájuk és a folyamatos bűnpártoló tevékenysége miatt, minden egyéb esetben rossz fényt vet, még a véletlenül jó cél érdekében hozott döntéseikre is. Nekem persze egyszerű, hiszen több alkalommal leírtam már a véleményemet a náci tettekről, a bolsevik őrületről, a globalista mészárlás napi gyakorlatáról, s így nem kell rettegjek a szabadságvesztéstől. Azonban a módszer alkalmatlan a cél elérésére, hiszen sokkal egyszerűbb lett volna a büntetőjog eszköze helyett egy nemzetközi bizonyító eljárást kezdeményezni a valós áldozatok számáról. Így nem kellene számháborút folytatni, s az áldozatok emlékét hatalmi fenyegetéssel őriztetni. Ebben az eljárásban össze lehetett volna vetni a va lós bizonyítékok tömegét a nemrégen felszabadított orosz levéltári adatokkal, a visszaemlékező áldozatok nyilatkozatait a kikényszerített vallomásokkal, s mindezt a koncentrációs tábor tényleges lehetőségeivel, valamint az ásatások során előkerült csontok tömegével. Persze mindezt szigorúan objektív, tudományos és abszolút pártatlan alapon, hogy valóban ne lehessen tovább manipulálni a tömegeket semmilyen alantas céllal!


Szittyakürt
2010. március 12.

Holocaust-tagadó vagyok és nem félek!

Nos, miért akarja valaki a tanulmányának ezt a címe adni: "Holocaust-tagadó vagyok"? Engedjék meg, hogy megmagyarázzam. Mindenekelőtt, én nem tagadom, hogy a nemzetiszocialisták kiközösítették és üldözték a zsidókat az 1930-as és 40-es években. Készségesen elismerem ezt a tényt. Nem tagadom, hogy százezreket küldtek "koncentrációs táborokba" Németországban, Ausztriában, Franciaországban és Lengyelországban. Nem tagadom, hogy sok európai a nemzetközi zsidó­ságot problematikusnak és parazitának látta az 1930-as és 1940-es években, és nem tagadom, hogy szá­mos zsidó vesztette az életét a második világháború alatt. Amit én tagadok, az az, hogy hat millió halt meg. Nem vagyok hajlandó elfogadni ezt a számot, első­sorban azért, mert ez az, amit köteles lennék elhinni.


Jövőnk.info
2010. március 12.

A holokauszt téma lezárása

Öngólok
A hatalom sorozatban rugdalja mostanában az öngólokat saját kapujának bal felső sarkába. Az egyik óriási öngól a holocaust tagadásával kapcsolatban született meg. Ezzel a törvénnyel mindössze annyit értek el, hogy most már az is elkezd kételkedni az eddig tanult/tanított/sulykolt "tudásában", aki egészen eddig egyáltalán nem foglalkozott a témával. Az átlag emberek jogosan vethetik fel a kérdést: vajon mi lehet az, amiről még vitázni sem szabad? És miért csak erről nem szabad vitázni?
PageRank ellenőrzés

Honlaptérkép

 
 

A HunniaNet.net szerkesztői kijelentik, hogy a HunniaNet oldalain megjelenő írások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállalnak, mindenkor a szerzők viselik az erkölcsi, politikai és jogi felelősséget, úgy a polgári jogi, mind a büntetőjogi következményeket illetően.