HunniaNet

 

 

"Aki uralja a múltat, az uralja a jövőt is, aki uralja a jelent, az uralja a múltat is"
(Orwell)

cc
1 2 3 4 5

Bogár László (Magyar Hírlap Online)
2008. december 31.

Bogár László: a most búcsúzó év legfőbb tanulsága

"Nem tehetem, mert nem a föld az emberé, hanem az ember a földé, és ha majd kiirtottátok az utolsó erdőt, megmérgeztétek az összes folyót, elpusztítottatok minden életet, és ott ültök majd az ebből összeharácsolt »aranydombotokon«, akkor ti is rájöttök, hogy az aranyat nem lehet megenni."


Cser Ferenc (nemenyi.net)
2008. december 31.

Hanuka – Palesztinában

A Fény Ünnepe – a hanuka – Palesztinában valódi fényekkel ötvöződik: a robbanó bombákéval. A fény vallása fitogtatja ott az erejét és költözteti a fény melegét az emberi szívekbe. A megölt emberszabásuakéba viszont aligha.


Kuruc.info
2008. december 30.

David Cole a hazug holomítoszról - halottgyalázás vagy igazságkeresés?

David ColeDavid Cole zsidó történész 1992-ben videokazettán rögzített interjút készített Franciszek Piperrel, az Auschwitz-Múzeum igazgatójával. Ennek magyar szinkronizált változatát egyes magyarországi újságírók nagy felháborodással fogadták. Szerintük a kazetta tagadja a holokausztot, kegyeletsértést követ el és ,,gyűlöletre uszít a zsidó közösség ellen", a dokumentumfilmben elhangzó tényeket érdemben azonban senki sem cáfolta azóta sem. Mielőtt röviden ismertetnénk a videokazetta tényleges mondanivalóját, vizsgáljuk meg ezeket a vádakat!


barikád.hu
2008. december 28.

Titkok és összefüggések 5.

El kellene gondolkozni azon, hogy az esetleg elért anyagi haszontól még soha nem lettek boldogabbak a magyar családok. A minél több pénz megteremtése egyre több időt vesz el a már megszületett gyerekektől. Eredmény a családok tömeges szétesése, felbomlása, a gyerekek depressziója, elzüllése. A tudatalattiig hatoló reklámok hatására, és az "ingyenes"hitelek lehetőségében 3-4 évente autót cserélünk milliókat bukva, bútort cserélünk lomtalanításkor, követjük a ránk erőltetett minden napi divatot a magunk sznobságával, ezzel tökéletesen kiszolgáljuk a pénzvilág érdekeit, hogy ne legyenek szükség esetén tartalékaink, hanem tőlük az uzsora kamatra adott hitellel oldjuk meg a gondunkat, ami a jövedelmünk még több hányadát viszi el, vagy olyan többlet munkára kényszeríti az embereket, amibe belerokkan, vagy feladja a küzdelmet, s ekkor kíméletlenül, még a gyerekek alól az ágyat is elvitetik a végrehajtóikkal.


barikád.hu
2008. december 28.

Titkok és összefüggések 4.

Nemzetgyilkosság és népirtás:
A lakosság csökkentésére bevezetett néhány módszer példaként: "Védő"oltások alkalmazása már kicsi, csecsemőkortól kezdve. Ma már több tanulmány foglalkozik azzal, hogy az oltások milyen mértékben károsítják a kisgyermek immunrendszerét és csökkentik saját védekező rendszerének energiaszintjét. Olyan betegségek ellen adják, melyek ma már nem léteznek, vagy előfordulásuk a világ távoli helyein is igen ritka. Vagyis a népesség túlnyomó többsége soha életében nem lesz veszélyeztetett, de szervezetét már életének kezdeti szakaszán legyengítik. Elterjesztették az ingyenes védőoltásokat a megfázásos megbetegedések ellen. Ezeket ingyen adják a gyermekek és a nyugdíjasok részére. A lakosság nincs tudatában annak, hogy a szervezetet ezek az anyagok is nagymértékben mérgezik és gyengítik. Ha kevesebben élik meg egészségesen a felnőttkort, az kedvező a világuralmi helyzetben lévőknek, az egészségügyi maffiát működtetőknek.


barikád.hu
2008. december 28.

Titkok és összefüggések 3.

Népirtás: Ahhoz,hogy ma idegen népek letelepedéséhez alkalmassá váljon ez a terület, az őslakosság számát különböző megszorító intézkedésekkel, konvergencia programmal, a gazdaság, az egészségügy teljes romba döntésével csökkenteni kell.


barikád.hu
2008. december 28.

Titkok és összefüggések 2.

Mi a baj velünk, miért fél tőlünk a világ? Könnyen megkapjuk a választ.

A montreali McGill Egyetem kiváló professzora, Wilder Penfield, évekkel ezelőtt (1960-65 között) megbízatást kapott a Rockefeller alapítványtól, hogy kutassa ki és bizonyítsa be melyik a földünk alapvető génje. A ki nem mondott valódi célja a kutatási feladat-adásnak az volt, hogy a szemita (felsőbbrendű) gént találják meg.


barikád.hu
2008. december 28.

Titkok és összefüggések 1.

Titkok és összefüggések, amit minden magyarnak ismerni kell! A Kárpát-medence földrajzi elhelyezkedése pontosan Európa közepe. Az égtájakat figyelembe véve teljesen mindegy, hogy egy átutazó milyen irányból jön és milyen irányba folytatja útját. Ezt a területet központi helyzetéből adódóan mindenképpen érintenie kell. Vagyis mi jelentjük Európa közepét.


2008. december 27.

Egy van már csak talpon?
Ahmadinejad világa

Az alábbi írást, kérem annak előjelei nélkül, pusztán az abban felsorolt tényszerű megállapításokra hagyatkozva értelmezni!

Az írás Iránról szól, arról, ahogyan a rettenetesen gonosz Basijok inkább azzal szórakoznak, hogy saját testükkel robbantgatják fel az aknamezőt, hogy agyonlövetik magukat, a helyett, hogy vennének frankó plazmatévét és hozzá egy óriás mekit. Iszonyú gonoszok. Akár öklüket rázva is képesek az ellenség géppuskái felé szaladni. Elképesztően ilyesztő lehetett, amint egy rakat halotti lepelbe öltözött gyerek futkos -így teljesen érthető az, hogy le kellett őket mészárolni mind egy egy szálig.

Persze, az előjelek és kirohanások sokat elárulnak aszerző(k) szándékairól, hovatartozásáról.
Nekem különösen az tetszett - az objektív elemzés biztosítékaként hatott -, amikor azt fejti ki mindennek konklúziójaként, hogy addig ki kell rekeszteni Iránt a világ vérkeringéséből, míg el nem ismeri a holokausztot. (*!?†×*¡!? - amúgy képregényesen)

Mindazonáltal érdemes elolvasni, és okulni...

Az írás itt érhető el » 

 


Neményi Péter
2008. december 27.

Vádbeszéd hazánk elveszejtői ellen!

Nehéz úgy írni vádbeszédet egy nemzet betegségének kórokozóiról, halálának, pusztulásának előidézőiről, hogy közben megkíméljük a vérszívók és tolvajok táboraiban a pár jóravalót, akik nem tehetnek társaik gonoszságáról.
PageRank ellenőrzés

Honlaptérkép

 
 

A HunniaNet.net szerkesztői kijelentik, hogy a HunniaNet oldalain megjelenő írások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállalnak, mindenkor a szerzők viselik az erkölcsi, politikai és jogi felelősséget, úgy a polgári jogi, mind a büntetőjogi következményeket illetően.