HunniaNet

 

 

"Aki uralja a múltat, az uralja a jövőt is, aki uralja a jelent, az uralja a múltat is"
(Orwell)

cc
1 2 3 4 5

Zámbó Zoltán
2008. december 25.

Úton egy totális diktatúra felé

Bizonyára sokan meglepődnek azon, hogy valaki diktatúrával „rémisztget”, holott ők a veszélyt az ellenkező irányból érzékelik, s arról panaszkodnak, hogy napjainkban szinte mindent meg lehet tenni, szinte mindent szabad, ami teljes káosszal, anarchiával fenyeget. Az igazság az, hogy amit ők szabadságként neveznek meg, az csupán a rácsok között rohangáló és grimaszoló majom szabadsága, valójában csak szabadosság, ami oly nagy mértékben különbözik az igazi szabadságtól, mint az útszéli prostituált közösülése az önzetlen, önfeláldozó szeretettől.

A bennünket fenyegető diktatúra abban különbözik a múlt század vörös, illetve barna diktatúráitól, hogy nem olyan brutális nyíltsággal valósítja meg céljait, sokkal inkább rejtőzködő, ugyanakkor ugyanúgy az egész bolygó, az élet minden területének uralására törekszik, mint elődei. A leendő és nagy részben már megvalósult „szép új emberi világot” a nemzetközi pénzügyi körök vezetői és a nemzetek fölötti óriásvállalatok tulajdonosai, irányítói készítik számunkra.


barikád.hu
2008. december 11.

Sárdy Barbara: "Mielőtt antiszemitának gondolnak, bevallom: én vagyok, aki fél."

Kedves Honfitársaim!

Sárdy Barbara
6 millió - mi jut erről eszükbe? Áldozatok. Milyen áldozatok? 6 millió meggyilkolt magzat, ugyebár. 6 millió meg sem született magyar. 1956. június 4-én engedélyezték államilag az abortuszt. Június 4-én, éppen a gyalázatos békediktátum aláírásának évfordulóján.


Orbán Viktor
2007. január 4.

Az igazság szabaddá tesz

Magyarországot 2006 őszén gyötrő helyzetet nem véletlenek szerencsétlen összjátéka szülte. Előre látható volt. Ostoba politikai döntések, szakmai dilettantizmus, hazugságok és manipulációk állították elő. Amit nem láthattunk előre, az a miniszterelnök és pártjának lebukása volt. A titkos májusi tanácskozás három gyanúnkat igazolta cáfolhatatlanul.

1. A magyarok nyílt és szervezett politikai hazugsághadjárat áldozatai lettek 2006 tavaszán. Becsapták, megtévesztették- és félrevezették őket, vagyis csalással szerezték meg a kormányzati hatalomhoz szükséges többséget.

2. Tönkretették, pénzügyi válságba lökték a magyar gazdaságot. A hatalom megtartása szempontjából az MSZP veszélyesnek ítélte a pénzügyi válság elhárításához szükséges kormányzati lépéseket, inkább hagyták elhatalmasodni a bajt. A hatalom megtartása fontosabb volt számukra az ország sorsánál. Ezzel megszegték képviselői és miniszterelnöki esküjüket.

3. A hazugsághadjárat sikere érdekében kiiktatták a kormányzati hatalmat ellenőrző intézményeket, meghamisították és eltitkolták a valós gazdasági adatokat. Ezzel bűncselekményt követtek el. (Minden rendes, demokratikus országban hivatalból eljárást indítottak volna a bűnüldöző szervek.)


hetek.hu
2006. március 12.

Semmit sem hiszünk el nekik

A globalizációs folyamat kritikusai egyre többet hallatják a hangjukat. A seattle-i, a melbourne-i és a prágai események megmutatták a jelenlegi gazdasági szerkezet ellenzõinek és veszteseinek elszántságát – és sokszín?ségét is. A tüntetõk a legkülönbözõbb szervezõdések tagjai: vannak közöttük környezetvédõk, kizárólag békés eszközökhöz folyamodók, mint a humanisták, csakúgy mint anarchisták, baloldaliak és sok más egyéb csoport is. A humanista mozgalom az egyik szellemi mozgatórugója az antiglobalista irányzatnak. Az IMF által szimbolizált világrendrõl, a globa-lizáció lehetséges alternatívájáról beszélgettünk Szigeti Balázzsal, a Humanista Párt alelnökével, aki többedmagával részt vett a prágai eseményeken.


Népszabadság
2006. március 12.

Az antiglobalizáció paradoxonja
Guy Verhofstadt belga miniszterelnök nyílt levele

Guy Verhofstadt belga miniszterelnök, az Európai Unió soros elnöke. E minőségében vett részt a legutóbb Genovában megtartott G8-csúcsértekezleten. Ez a nyílt levél – amely ma a világ hetven országában jelenik meg – az ottani eseményekkel kapcsolatos véleményét tükrözi. A levél emellett személyes felhívást tartalmaz a nyolcak találkozóinak újraértelmezésére és átalakítására. A nyílt levélben foglaltak megvitatására 2001. október 30-án nemzetközi találkozót tartanak a belgiumi Gentben.
PageRank ellenőrzés

Honlaptérkép

 
 

A HunniaNet.net szerkesztői kijelentik, hogy a HunniaNet oldalain megjelenő írások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállalnak, mindenkor a szerzők viselik az erkölcsi, politikai és jogi felelősséget, úgy a polgári jogi, mind a büntetőjogi következményeket illetően.